Sjuksköterska och äldre brukare

Legitimerad inom hälso- & sjukvårdsområdet - välkommen!

Här hittar du som är sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut/sjukgymnast kostnadsfria utbildningar och länkar till bra och viktig information inom olika områden.

Sidan är framtagen av Skaraborgs Kommunalförbund inom projekt Vårdens medarbetare. Syftet med sidan är att det ska vara enkelt att hitta till kvalitetssäkrade webbutbildningar - ingen ska behöva surfa runt på egen hand i djungeln på nätet!

Utbudet på webben är mycket stort och därför har samtliga skaraborgskommuner beslutat att det är just dessa utbildningar vi ska använda oss av i dagsläget. Utbildningarna bedöms innehålla bra baskunskap som alla behöver. Du som legitimerad ska vara trygg med att du och dina kollegor i den egna och intilliggande kommuner har tagit del av samma webbutbildningar och arbetsgivaren ska ha samma trygghet, att ni som medarbetare delar en gemensam baskunskap.

Om du har förslag på kostnadsfria webbutbildningar och information som borde länkas här på sidan, eller om du bara har en fråga eller fundering, så är du välkommen att kontakta oss. Kontaktuppgifter hittar du högst upp.