Intresseanmälan - erbjuda PRAO-platser i Mariestads kommun

Välkommen med intresseanmälan för att ta emot elever som ska ut på PRAO (praktisk arbetslivsorientering). Mariestads kommun använder sig av Skaraborgs gemensamma praktikplattform - praktikplatsen.se - för att administrera elevernas prao.

Fyll i formuläret nedan och när ni skickat in er anmälan kommer en administratör ta hand om den och registrera in er i systemet. Därefter blir ni kontaktade och får mer information.

Kontrollera innan ni klickar på Skicka in att alla obligatoriska fält är ifyllda. Om allt är korrekt kommer en bekräftelse på er anmälan på skärmen samt till angiven e-post-adress.

Om ni har frågor eller funderingar kontakta administratör i Mariestad:

praktikplatsen@mariestad.se

Ni kan också kontakta systemsupport via
praktiksupport@skaraborg.se

Här kan ni ta del av arbetsmiljöverkets broschyr Så får barn och unga arbeta

Genom att skicka in anmälan så samtycker ni till att vi registrerar angivna personuppgifter. Uppgifterna används som kontaktuppgifter rörande praktikplatser och kan även komma att användas till andra kontakter rörande samverkan skola/arbetsliv. Du kan läsa mer i vår integritetspolicy

Varmt välkommen med er anmälan!

( * = obligatorisk uppgift)

Uppgiftslämnare*
Organisationsnr *
Företag/organisation *
Adress *
Verksamhetstyp *
Bransch *
Kommun *
Hemsida
Företagsbeskrivning *
Yrke *
Arbetsuppgifter *
Arbetstider *
Specifika krav?
Lunchinformation *
Klädselinformation *
Välkomsttext till elev *
Övrig information
Platsadministratör *Platsadministratören är den som ansvarar för er annons, som får förfrågan om att erbjuda platser och som har tillgång att redigera annons och platserbjudanden
Namn *
e-post *
Telefon *
Kontaktperson *Kontaktpersonen är den vars uppgifter förmedlas till eleven som bokas in (kan anges samma som platsadministratör)
Namn *
e-post *
Telefon *
Arbetsmiljö*
Arbetsplatsen är medveten om, har tagit del av och följer arbetsmiljöverkets föreskrifter för systematiskt arbetsmiljöarbete samt minderårigas arbetsmiljö (läs mer här: https://www.av.se/arbetsmiljoarbete-och-inspektioner/publikationer/broschyrer/sa-far-barn-och-ungdomar-arbeta-adi-43-broschyr/)

Skicka formulär: