Intresseanmälan - ta emot PRAO-elever Falköpings kommun

Välkommen med intresseanmälan för att ta emot elever som ska ut på PRAO (praktisk arbetslivsorientering). Falköpings kommun använder sig av Skaraborgs gemensamma praktikplattform - praktikplatsen.se - för att administrera elevernas prao. När ni skickat in er anmälan kommer ni bli kontaktade för mer information.

Kontrollera innan ni klickar på Skicka in att alla obligatoriska fält är ifyllda. Om allt är korrekt kommer en bekräftelse på din anmälan på skärm och till angiven uppgiftslämnare.

Om ni har frågor eller funderingar:

Kontakta praktikplatsen.se support på praktiksupport@skaraborg.se eller

kontakta Malin Kielinen i Falköping på malin.kielinen@falkoping.se

GDPR: Angivna personuppgifter lagras i praktikplatsen.se.
Uppgifterna används som kontaktuppgifter rörande praktikplatser och kan även komma att användas till andra kontakter rörande samverkan skola/arbetsliv.
Du kan läsa mer i vår 
integritetspolicy

Varmt välkommen med er anmälan!

Uppgiftslämnare*
Organisationsnr *
Företag/organisation *
Adress *
Verksamhetstyp *
Bransch *
Kommun *
Hemsida
Företagsbeskrivning *
Yrke *
Arbetsuppgifter *
Arbetstider *
Specifika krav?
Lunchinformation *
Klädselinformation *
Välkomsttext till elev *
Övrig information
Platsadministratör *Platsadministratören är den som ansvarar för er annons, som får förfrågan om att erbjuda platser och som har tillgång att redigera annons och platserbjudanden
Namn *
e-post *
Telefon *
Kontaktperson *Kontaktpersonen är den vars uppgifter förmedlas till eleven som bokas in (kan anges samma som platsadministratör)
Namn *
e-post *
Telefon *
Arbetsmiljö*
Arbetsplatsen är medveten om, har tagit del av och följer arbetsmiljöverkets föreskrifter för systematiskt arbetsmiljöarbete samt minderårigas arbetsmiljö (läs mer här: https://www.av.se/arbetsmiljoarbete-och-inspektioner/publikationer/broschyrer/sa-far-barn-och-ungdomar-arbeta-adi-43-broschyr/)

Skicka formulär: