Vuxna elever sitter med datorer vid ett bord och pratar

Studera

Oavsett om du vill bli designingenjör, hovslagare, skådespelare eller kanske dataspelsutvecklare finns möjligheterna att förverkliga dina drömmar här.

Vad vill du bli när du blir stor? En del har det klart för sig redan som femåringar, andra kan inte ens svara på den frågan när de fyllt 50. Oavsett vad du har för planer, mål och drömmar för ditt yrkesliv kan de flesta förverkligas i Skaraborg.
Att kunna erbjuda bra utbildning på alla nivåer har alltid haft hög prioritet. Här finns högskola, universitet, yrkeshögskoleutbildningar och folkhögskolor. Även utbudet av kurser och program av olika slag är stort, liksom spännande forskning. Vi kan även stoltsera med unika utbildningar som bland annat skapar nästa generations internationella hitmakare och designers.

Nyfiken? Under länkar har vi har plockat ut lite av vad Skaraborg har att erbjuda på utbildningssidan. Väcks inte ditt intresse har du utbudet i exempelvis Jönköping, Göteborg, Karlstad och Örebro inom nära räckhåll. Du tar dig snabbt och enkelt till närliggande högskolor och universitet.