30 oktober - Idé-bytardag 2019

Vill du medverka på Idé-bytardagen 2019 och presentera ditt projekt/verksamhet då kan du anmäla dig här.

"Dagens utmaningar och morgondagens möjligheter"
I år läggs fokus på psykisk hälsa, brukarmedverkan och välfärdsteknik.

Arbetar du inom äldreomsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, socialpsykiatri eller med de som har en funktionsnedsättning och har idéer om hur verksamheten kan förbättras och utvecklas, eller arbetar du redan nu på ett smart sätt, kanske med hjälp av digital teknik. Dela med dig av dina ídéer!

Till höger på denna sida finns inbjudan och här gör du också  din anmälan som utställare eller seminariehållare, se anmälningslänken.
Glöm inte att fylla i namn på samtliga personer som medverkar i din monter eller på ditt seminarium. För att det ska bli rätt i det slutliga programmet.

Kontaktuppgifter till personer om du vill "bolla" dina idéer finns i inbjudan.
Anmälan för dig som utställare eller seminariehållare  vill vi ha senast den 23 augusti 2019. ANMÄLAN ÄR STÄNGD

Då du fyller i din idébeskrivning i formuläret tänk på att ha en passande rubrik som inte är för lång och stämmer med det du ska berätta. Beskriv kortfattat din idé med ca 130 tecken. 

Information till utställare skickas direkt till er efter anmälan.

Observera att denna anmälan gäller för dig som vill ställa ut eller hålla seminarium under Idébytardagen. Inbjudan och program till övriga deltagare kommer i början av september 2019. 
För att vi ska få exakt deltagarantal vill vi att du även då anmäler dig och eventuellt väljer de seminarier som du själv vill lyssna på. 

Välkommen

Länkar
Dokument

Skaraborgs Kommunalförbund

Box 54

541 22 Skövde

Besöksadress: Kaplansgatan 16 A

Telefon: 0500-49 72 00

e-post: info@skaraborg.se